Dostava

Dostava se vrši na cijelom teritoriju Republike Hrvatske u suradnji s GLS-om. Za dostave u inozemstvo koristimo usluge Hrvatske pošte.

Pošiljke unutar RH se dostavljaju u roku od 24 do 48 sati od trenutka zaprimanja narudžbe, osim vikendom i blagdanima ili praznicima. Iznimno, u slučaju izvanrednih situacija, rok dostave može biti pomaknut, ali je krajnji rok u tom slučaju 5 radnih dana. Molimo Vas da prilikom kupovine pripazite na točnost unosa svih podataka, a pogotovo kontakt broja i e-mail adrese, tako da Vas zadruga Dom konoplje ili kurir dostavne službe mogu kontaktirati u slučaju potrebe.

Cijena dostave je 5 € po pošiljci, dok opcija plaćanja pouzećem iznosi dodatnih 1.5€.

Ukoliko naručite proizvoda u vrijednosti 50€ i više, dostava je besplatna. Za dostave u inozemstvo troškovi dostave variraju ovisno o destinaciji i težini paketa, što će biti iskomunicirano s kupcem prilikom naručivanja. O danu dostave unutar RH bit ćete obaviješteni putem e-maila, dok ćete na dan dostave biti kontaktirani od strane kurira dostavne službe. U slučaju da Vam ne odgovara navedeno vrijeme, moguće je dogovoriti drugi termin isporuke. Ukoliko u vrijeme dostave niste dostupni na adresi slanja, dostavljač će ostaviti obavijest o prispijeću pošiljke sa svim potrebnim podacima o pošiljci (broj pošiljke, kontakt broj Službe za korisnike, vrijeme kada smo pokušali dostavu i sl.). U roku od 5 dana možete se javiti na navedeni broj Službe za korisnike kako bi dogovorili ponovnu dostavu ili će biti pokušana ponovna dostava, ovisno o dostavnoj službi. U slučaju da robu ne preuzmete na vrijeme, a uredno ste zaprimili obavijest o prispijeću pošiljke, snosite sve troškove vraćanja robe u zadrugu Dom konoplje i ponovno slanje robe za što će Vam biti ispostavljen račun koji morate platiti prije ponovnog slanja robe.

Naručena roba bit će složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja naručene robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio te odbiti preuzeti isporučenu robu na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu, a naknadne reklamacije se ne uvažavaju. Za sve detalje vezane za proces reklamacije, jamstvo i garanciju te odgovornost, molimo Vas da pročitate naše Opće uvjete poslovanja.