CBG White Nut

CBG White Nut je izuzetan proizvod koji je proizveden u Hrvatskoj od strane Zadruge Dom konoplje. Uzgojen je pod najboljim uvjetima kako bi se osigurala vrhunska kvaliteta.

Ovog proizvoda trenutno nema na skladištu te je nedostupan

SKU: 1262341277731 Kategorije: , , Oznake: , , , ,
Brend: Dom konoplje,
Opis
Dodatne informacije
Recenzije (0)
Upit o proizvodu

Zadruga Dom konoplje je posvećena proizvodnji visokokvalitetne konoplje, a svaki korak proizvodnje je pažljivo nadziran kako bi se osigurala provjerena genetika i dosljedna kvaliteta proizvoda CBG White Nut.

CBG White Nut se ističe ugodnim i blagim okusom koji će oduševiti vaše osjetila. Sa svojim zemljanim notama i blagom orašastom notom, ova sorta pruža izuzetno uživanje pri svakom udisaju.

Ovaj proizvod je poznat po svojim blagotvornim svojstvima na povećanje kreativnosti i koncentracije. CBG, koji se nalazi u CBG White Nut, je kanabinoid koji se ističe po svojem poticaju kreativnosti i sposobnosti povećanja koncentracije. Idealno je rješenje za umjetnike, studente i sve one koji žele poboljšati svoju produktivnost.

CBG White Nut proizveden je u Hrvatskoj od strane Zadruge Dom konoplje s naglaskom na dosljednost i vrhunsku kvalitetu. Svi naši proizvodi prolaze strogu provjeru kvalitete kako bismo osigurali čistoću i učinkovitost.

Iskusite iznimnu kvalitetu proizvoda CBG White Nut, proizvedenog u Hrvatskoj od strane Zadruge Dom konoplje. Ovaj proizvod će vas oduševiti svojim izvanrednim okusom, blagotvornim svojstvima i posvećenošću prema vrhunskoj kvaliteti.

Nakon što je ambalaža otvorena Zadruga Dom konoplje ne preuzima odgovornost za zlouporabu ambalaže ili proizvoda.

Pakiranje

1g, 3g, 5g, 10g, 25g

Zemlja porijekla

Hrvatska

Vrsta uzgoja

Outdoor / vanjski uzgoj

CBD

0,55%

THC

0,08%

CBG

9,67%

Recenzije

Još nema recenzija.

Unesite vašu recenziju
Napišite svoje mišljenje

Upit o proizvodu: CBG White Nut

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

    Vaše ime (obavezno)

    Vaš email (obavezno)

    Upit

    Vaša poruka

    Možda će vam se također svidjeti…