CBG Lime

CBG Lime se ističe ugodnim i blagim okusom koji će vas osvojiti. Svojom citrusnom notom i svježinom, ova sorta pruža izuzetno uživanje prilikom konzumacije.

Ovog proizvoda trenutno nema na skladištu te je nedostupan

SKU: 9273244283744 Kategorije: , , Oznake: , , , ,
Brend: Dom konoplje,
Opis
Dodatne informacije
Recenzije (0)
Upit o proizvodu

CBG Lime je iznimno kvalitetan proizvod koji je proizveden u Hrvatskoj od strane Zadruge Dom konoplje. Ovaj proizvod se uzgaja pod najboljim uvjetima kako bi se osigurala vrhunska kvaliteta.

Zadruga Dom konoplje je predana proizvodnji visokokvalitetne konoplje, a svaki korak proizvodnje je temeljito nadziran kako bi se osigurala provjerena genetika i dosljedna kvaliteta proizvoda CBG Lime.

Ovaj proizvod je poznat po svojim blagotvornim svojstvima na povećanje kreativnosti i koncentracije. CBG, koji se nalazi u CBG Lime, je kanabinoid koji se ističe po svom stimulativnom učinku, koji može poboljšati vašu sposobnost kreativnog razmišljanja i fokusiranja na zadatke.

CBG Lime je rezultat domaće proizvodnje, stroge provjere kvalitete i posvećenosti u dobivanju izvrsnog proizvoda. Svi naši proizvodi su pažljivo obrađeni kako bi se osigurala čistoća i učinkovitost.

Iskusite iznimnu kvalitetu proizvoda CBG Lime, proizvedenog u Hrvatskoj od strane Zadruge Dom konoplje. Ovaj proizvod će vas oduševiti svojim izuzetnim okusom, blagotvornim svojstvima i predanošću prema vrhunskoj kvaliteti.

Nakon što je ambalaža otvorena Zadruga Dom konoplje ne preuzima odgovornost za zlouporabu ambalaže ili proizvoda.

Pakiranje

1g, 3g, 5g, 10g, 25g

Zemlja porijekla

Hrvatska

Vrsta uzgoja

Outdoor / vanjski uzgoj

CBD

0,55%

THC

0,08%

CBG

9,67%

Recenzije

Još nema recenzija.

Unesite vašu recenziju
Napišite svoje mišljenje

Upit o proizvodu: CBG Lime

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

    Vaše ime (obavezno)

    Vaš email (obavezno)

    Upit

    Vaša poruka

    Možda će vam se također svidjeti…