Sajam u Kulturnom centru multimedije

0
0

U Domu Konoplje strastveno se zalažemo za edukaciju javnosti o brojnim prednostima industrijske konoplje. Pridružite nam se na nadolazećem sajmu u Kulturnom centru multimedije u Kranjčevićevoj ulici 6. svibnja u 11 sati kako bismo vam pružili više informacija o konoplji, njenim zdravstvenim koristima, uzgoju, klijanju sjemena i pripremi za sadnju.

Osim informativnih predavanja, predstavit ćemo i naše proizvode i usluge, s posebnim naglaskom na prodaju visokokvalitetnih sjemenki industrijske konoplje jer se približava sezona sadnje. Naša internetska banka sjemenki na https://domkonoplje.com/banka-sjemena/ nudi širok izbor sjemenki konoplje, savršen za one koji žele započeti svoj vlastiti vrt konoplje.

Vjerujemo da je edukacija javnosti ključna za otklanjanje uobičajenih zabluda i stigme povezanih s ovom nevjerojatnom biljkom. Učenjem više o konoplji, možete postati dio pokreta za širenje svijesti i promoviranje održivih i ekoloških praksi.

Za više informacija o sajmu posjetite Facebook stranicu događaja na https://www.facebook.com/events/465804969062820?ref=newsfeed.

Javite nam ako imate još neke zahtjeve ili povratne informacije.

Povezane objave

Ostavite odgovor