SMART – organski poboljšivač tla

Original price was: 0.80 €.Current price is: 0.60 €.

Najvažnija stvar u uzgoju zdravih biljaka je dobra genetika i dobra zemlja za uzgoj, a pošto svi znamo poslovicu „ono si što jedeš“, isto vrijedi i za vaše biljke. Proizvodimo vrhunski poboljšivač tla pomoću kojeg vaše biljke koriste maksimalne izvore hrane iz zemlje.

Cijena se odnosi na 1 litru zemlje.

Dostava
Opis
Upit o proizvodu

Nudimo vam dva načina dostave Vaše narudžbe:

1. Vlastitim prijevozom:

 • Preuzmite Vašu narudžbu osobno na našoj lokaciji Vurot 16, Sisak
 • Nakon narudžbe, kontaktirat ćemo Vas kako bismo se dogovorili o terminu preuzimanja.

2. Dostava na kućnu adresu:

 • Udobno primite Vašu narudžbu na kućnu adresu.
 • Dostava se vrši našim vlastitim prijevozom.
 • Nakon narudžbe, kontaktirat ćemo Vas kako bismo se dogovorili o detaljima dostave i troškovima.

Najvažnija stvar u uzgoju zdravih biljaka je dobra genetika i dobra zemlja za uzgoj,a pošto svi znamo poslovicu „ono si što jedeš“, isto vrijedi i za vaše biljke.

Samo kvalitetna zemlja može izvući maksimum iz vaših biljaka i dati rezultate koje očekujete od genetike koju uzgajate.Postoji više načina i metoda uzgoja , ali sa SMART-om možete raditi sve vrste uzgoja koji se odvija u čvrstom mediju.

Poznati uzgajivači iz Kalifornije tvrde da zemlja koju zovu „Super soil“ daje bolje mirise i okuse od obične zemlje koju mogu kupiti u vrtnim centrima. Prvi recept za „Super Soil“ napravio je i objasnio kalifornijski uzgajivač sa nadimkom Subcool. Danas svi uzgajivači iz Kalifornije koriste zemlju po tom receptu za uzgoj i na taj način dobivaju najbolje mirise i okuse svojih biljaka.Danas i u Europi postoji tim ljudi koji radi na proizvodnji takve zemlje za uzgoj. Ekipa se nalazi u Hrvatskoj u Zagrebu. Nakon par godina eksperimentiranja tim je slučajno naišao na recept Subcoola – shvativši da je jako sličan našem receptu znali smo da idemo u dobrom smjeru. Tada kreće prava priča onoga što danas zovemo“ SMART – organski poboljšivač tla“. Konkretno eksperimentiranje sa sastavom SMART-a i sadnja biljaka je trajalo 6 godina.

Neki djelovi Smarta su rađeni nanotehnologijom , a na kraju priče sve je uobličeno na Agronomskom fakultetu u Zagrebu. Agronomski fakultet u Zagrebu je izdao certifikat da to nije obična zemlja/supstrat nego organski poboljšivač tla, što znači da je po zakonu Republike Hrvatske Smart Organski Poboljšivač Tla najviše moguće kvalitete.SMART je napravljen za sve biljke koje daju cvijet i plod, što znači da ima najviše kalija i fosfora. Jedini takav u cijeloj europi po prof. Pavloviću (Agronomski fakultet Zagreb-analiza i certifikat). Sve ostale zemlje/supstrati imaju najviše dušika, za vegetaciju, dok im u cvatnji ponestaje “snage” zbog malog udjela fosfora i kalija. SMART se može koristiti kao samostalni supstrat, ili se mjiešati sa ostalim supstratima. Ako se miješa , korištenjem šećera se dodatno aktiviraju trihoderma i bokashi gljive i SMART počinje pomoću svoje NANO tehnologije širiti svoje dobre elemente (mikoriza,trihoderma,enzimi,guano i ulje neem-a).

Na slici ispod je Smart stavljen u slojevima između standardnog supstrata, Smart sloj je tamniji i vidljivo je koji sloj korijen više voli. Nisu dodavani šećeri tako da spriječimo brzo Nano “širenje” SMART-a i da se vidi kako poboljšivač tla ne šteti , već naprotiv pruža potrebnu potporu hraneći biljku svojim jedinstvenim sastavom u kojem se nalaze svi bitni sastojci .

Smart-poboljšivač

 

Sastav Smart-a:

 • Konjski glisnjak (enzimi, prolazak materijala kroz glistu ostavlja enzime, gliste u sebi imaju hormone rasta za biljke; citokine i auksine. )
 • Bijeli treset (tri različite granulacije)
 • Kokosova vlakna obogačena Trihodermom (bakterija koja štiti korijen biljke, zadržava vlaku i zrak)
 • Zeomin (kalcij, cink,magnezij,željezo,zeolit)
 • Silicij
 • Guano (izmet šišmiša bogat fosforom)
 • Perlit ( zadržava vlagu i zrak)
 • Vermaculit (zadržava vlagu i zrak)
 • Bokashi ( 80 vrsta bakterija i gljivica koje štite korijen i omogućavaju biljci da preuzima iz zemlje minerale prilagođene za lakši unos unos u biljku)
 • Nim (štiti korijen od patogenih mikroorganizama)

NA FOTOGRAFIJAMA SU CHERRY RAJČICE U SMART-U I STANDARDNOM SUPSTRATU RADI USPOREDBE :

SMART

 

Upit o proizvodu: SMART – organski poboljšivač tla

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Možda će vam se također svidjeti…