CBG Orange

CBG Orange se ističe ugodnim i blagim okusom koji će zadovoljiti vaše osjetilo okusa. Sa svojom citrusnom notom naranče, ovaj proizvod pruža izvanredno uživanje u svakom udisaju.

Ovog proizvoda trenutno nema na skladištu te je nedostupan

SKU: 1549511966342 Kategorije: , , Oznake: , , , ,
Brend: Dom konoplje,
Opis
Dodatne informacije
Recenzije (0)
Upit o proizvodu

CBG Orange je vrhunski proizvod od konoplje koji je proizveden u Hrvatskoj od strane Zadruge Dom konoplje. Ovaj proizvod je rezultat najboljih uvjeta uzgoja kako bi se osigurala izvanredna kvaliteta.

Zadruga Dom konoplje posvećena je proizvodnji visokokvalitetne konoplje, a svaki korak proizvodnje je temeljito nadziran kako bi se osigurala provjerena genetika i dosljedna kvaliteta proizvoda CBG Orange.

CBG Orange poznat je  po svojim blagotvornim svojstvima na povećanje kreativnosti i koncentracije. CBG, kanabinoid koji se nalazi u CBG Orange, ističe se po svojim stimulativnim učincima, koji mogu potaknuti kreativno razmišljanje i poboljšati koncentraciju. To je savršeno rješenje za umjetnike, studente ili sve one koji žele poboljšati svoju produktivnost.

CBG Orange je proizveden u Hrvatskoj od strane Zadruge Dom konoplje s fokusom na dosljednost i vrhunsku kvalitetu. Svi naši proizvodi prolaze strogu provjeru kvalitete kako bismo osigurali čistoću i učinkovitost.

Ovaj proizvod će vas očarati svojim izvanrednim okusom, blagotvornim svojstvima i posvećenošću prema vrhunskoj kvaliteti.

Nakon što je ambalaža otvorena Zadruga Dom konoplje ne preuzima odgovornost za zlouporabu ambalaže ili proizvoda.

Pakiranje

1g

Zemlja porijekla

Hrvatska

Vrsta uzgoja

Outdoor / vanjski uzgoj

CBD

0,55%

THC

0,08%

CBG

9,67%

Recenzije

Još nema recenzija.

Unesite vašu recenziju
Napišite svoje mišljenje

Upit o proizvodu: CBG Orange

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

    Vaše ime (obavezno)

    Vaš email (obavezno)

    Upit

    Vaša poruka

    Možda će vam se također svidjeti…