Dobrodošli na sajam CULTIVA Zagreb 2023!

0
0

Posjetite Zadrugu “Dom konoplje” na štandu 307D i otkrijte sve što imamo za ponuditi u sklopu projekta CBD Privat Label Cosmetics of Croatia.

📍 Gdje? Sajam CULTIVA Zagreb 2023, Štand 307D
⏰ Kada? 26. do 28. svibnja.

-petak od 12:00 do 20:00 sati.

-subota od 11:00 do 19:00 sati

-nedjelja od 11:00 do 18:00 sati.

💚 Pridružite nam se na ovom nevjerojatnom događaju i istražite svijet konoplje. Naša zadruga nudi:

  • 🌱 SJEME: Izbor sjemenki za svakoga, uključujući sjeme sa EU sortne liste, sjemenke s visokim udjelom CBD-a, CBG-a i još mnogo toga. Iskoristite popust od 30-40% na kupnju sjemena, te se obradujte gratis poklonima uz svaku kupnju. Upoznajte brendove poput DELICIOUS Seeds i WORLD Of Seeds.
  • 🌿 KAPI OD KONOPLJE: Isprobajte naše kapi s visokim udjelom CBD-a (20%) ili CBD-a (10%). Otkrijte blagodati konoplje za vaše zdravlje i dobrobit.
  • 🌸 CVIJET KONOPLJE: Upoznajte našu paletu visokokvalitetnog cvijeta konoplje s visokim udjelom CBD-a i CBG-a. Uživajte u prirodnoj i održivoj alternativi za opuštanje i blagostanje.
  • 🌱 SAVJETI O UZGOJU KONOPLJE: Naš stručni tim pružit će vam dragocjene savjete o uzgoju konoplje. Saznajte više o zemlji i upotrebi EM tehnologije za postizanje izvrsnih rezultata.
  • 🌿 PROJEKTIRANJE POLJA: Planiranje i projektiranje polja za uzgoj konoplje na otvorenom i u zatvorenom prostoru. Pomoći ćemo vam stvoriti optimalne uvjete za rast i razvoj vaše konoplje.
  • 💄 KOZMETIKA: Upoznajte našu liniju kozmetičkih proizvoda na bazi konoplje. Otkrijte prirodnu njegu kože s dodatkom blagotvornih svojstava konoplje.
  • 🏠 PREDSTAVLJANJE FRANŠIZE “HEMP HOME”: Saznajte više o mogućnostima franšize “HEMP HOME” i postanite dio naše uspješne zajednice. Otvorite svoj vlastiti dućan s proizvodima od konoplje i pružite visokokvalitetne proizvode svojim lokalnim zajednicama.
  • PREMIUM led lampe za uzgoj konoplje.

Veselimo se vašem dolasku i pružanju informacija o našim proizvodima i uslugama na sajmu! 💚


Povezane objave

Ostavite odgovor