CULTIVA Zagreb 26. – 28. svibnja 2023. 

0
0

U Zagrebu se od 26. do 28. svibnja 2023. održala jedinstvena i povijesna manifestacija – CULTIVA Zagreb, prva trgovačka izložba kanabisa u Hrvatskoj. Na ovom međunarodnom događaju, koji je privukao veliku pozornost, sudjelovala je i Naša Zadruga Dom konoplje, istaknuti sudionik na tržištu kanabisa.

CULTIVA Zagreb okupio je vodeće svjetske stručnjake, ljubitelje kanabisa, medicinske stručnjake, znanstvenike i poslovne ljude koji su se bavili ovom biljkom. Izložba je pružila priliku za razmjenu znanja, iskustava i najnovijih dostignuća u području kanabisa. Svi posjetitelji su imali priliku upoznati se s najnovijim proizvodima, tehnologijama i inovacijama iz područja kanabisa.

Naša Zadruga Dom konoplje predstavila je svoju ponudu na CULTIVA Zagrebu. Ova zadruga, koja je već dugi niz godina aktivna u području kanabisa, fokusira se na organski uzgoj i preradu kanabisa te proizvodnju visokokvalitetnih proizvoda od konoplje. Njihova prisutnost na ovom događaju bila je izvrsna prilika za predstavljanje svojih proizvoda i uspostavljanje novih poslovnih kontakata.

Na štandu Naše Zadruge Dom konoplje posjetitelji su mogli razgledati raznovrsne proizvode od konoplje, uključujući ulja, kreme, ekstrakte i druge zdravstvene proizvode. Tim stručnjaka iz zadruge pružao je detaljne informacije o koristima kanabisa, medicinskim svojstvima i načinima korištenja njihovih proizvoda.

Sudjelovanje Naše Zadruge Dom konoplje na CULTIVA Zagrebu istaknulo je važnost legalizacije i regulacije kanabisa u Hrvatskoj. Predstavnici zadruge sudjelovali su u panel diskusijama o medicinskom kanabisu, industrijskoj konoplji i društveno-ekonomskim aspektima povezanim s kanabisom. Osim toga, Naša Zadruga Dom konoplje je također organizirala edukativna predavanja o raznim aspektima kanabisa i njegovom utjecaju na zdravlje i dobrobit.

Povezane objave

Ostavite odgovor