CRONNABIS: Proizvode od industrijske konoplje u Bjelovaru možete kupiti na samoposlužnom uređaju!

0
0

Industrijska konoplja je biljka čiji se sastojci koriste u brojnim granama industrije i ima primjenu u raznim pripravcima koji se koriste u medicinske svrhe.

A, njih odnedavna možete kupiti na samoposlužnom uređaju u Bjelovaru koji je postavio obrt Cronnabis na Trgu hrvatskih branitelja 1.

U aparatu se nalaze proizvodi od industrijske konoplje kao što su cvjetovi, ulja, kreme, flasteri. Sve što je ponuđeno je usklađeno sa zakonskim propisima i riječ je o proizvodima u kojima je udio THC-a 0,2 posto što je zakonski dopušteno – kaže Marino Ivančić, vlasnik obrta Cronnabis.

Ovakav uređaj koji je postavljen za sada je jedini u Hrvatskoj i nudi maksimalnu sigurnost i dostupnost proizvoda.

Na uređaju se može platiti gotovinom ili karticama, a prije kupovine je potrebna verifikacija kupca putem osobne iskaznice ili vozačke dozvole kako bi se potvrdilo da je riječ o osobi koja ima 18 i više godina. Pri tome se ti podaci nigdje ne pohranjuju i služe samo za privremenu verifikaciju kupovine – napominje Marino Ivančić.


Više informacija o CBD proizvodima koji se nude u uređaju, kako ih koristiti i općenito o industrijskoj konoplji možete pronaći na službenoj web stranici obrta Cronnabis.

Izvor:
https://bjelovar.live/cronnabis-proizvode-od-industrijske-konoplje-u-bjelovaru-mozete-kupiti-na-samoposluznom-uredaju/

Povezane objave

Ostavite odgovor